Grad u minusu, vijeće se raspada: vrijeme je za sliku na plaži!

0

Dobili smo priopćenje GO  HDZ-a Ploča vezano za situaciju na političkoj sceni u Gradu. Priopćenje prenosimo u cjelosti:


Grad u minusu, vijeće se raspada: vrijeme je za sliku na plaži

Nikakva priopćenja o politikanstvu i iznošenju neistina ne mogu pobiti činjenicu da je gradska blagajna u minusu preko 8 milijuna kuna, da se gubici pokrivaju pokušajima rasprodaje gradske imovine i da se odluke ne donose zbog raskola među članovima vladajuće koalicije predvođene SDP-om.
Bilo bi pošteno od gradonačelnika da izvijesti građane o stvarnim razlozima nefunkcioniranja gradskog vijeća i stanju gradske blagajne. Umjesto toga, kako bi prikrili sukobe u koaliciji i minuse, prešućuju istinu od građana i optužuju oporbu za nemogućnost donošenja odluka. Valja podsjetiti građane kako koalicija predvođena SDP-om ima (ili je imala) većinu u Gradskom vijeću potrebnu za održavanje sjednica i donošenje odluka. Tri neuspjela pokušaja održavanja sjednice u zadnja tri mjeseca su dokaz da gradska vlast ne funkcionira.

Očito im privid kako grad normalno funkcionira remete objave u medijima i na društvenim mrežama, pa pišu priopćenja ne bi li stvorili što ljepšu sliku i građane uvjerili da se druga strana koristi politikanstvom i neistinama, dok oni zabijaju glavu u pijesak pred golom istinom.

Situacija je teška. Ne pomaže deset milijuna kuna koje mrska HDZova Vlada dodaje u gradsku blagajnu. Predsjednik Gradskog vijeća i njegov brat također su u hibernaciji. Portal gradonačelnik.hr pohvali štogod, ali ne smiju pretjerivati, jer dobivaju ozbiljne upite o podlogama za tekstove. Vrijeme je za #jokerzovi. Za romantičnu sliku na prekrasnoj gradskoj plaži. Mišinoj plaži. Onoj plaži koju su napravili Hrvatska vojska i Damir Krstičević, nakon sastanka u Ministarstvu obrane na kojem su bili i Damir Krstičević i braća Orepić i Marija Vučković, ali ne i Mišo Krstičević. Hrvatska vojska i Damir Krstičević, a ne kubanska vojska i Ernesto Che Guevara.
#gradestvarnomozesbolje

GO HDZ Ploče

Share.

About Author

Comments are closed.