DONACIJA DJEČJIH IGRALA TVRTKE ATT d.o.o. ZA NOVU PLAŽU U PLOČAMA

0

Stanovnici Ploča i svi posjetitelji dobili dječje igralište na novoj plaži, javljaju iz Grada Ploča.

Tvrtka Adriatic Tank Terminals d.o.o. Ploče donirala je ovih dana pločanskoj djeci igrala za novo dječje igralište. Osnivanjem novih mladih obitelji i prilivom novih doseljenika u Ploče, javila se potreba za novim dječjim igralištem te se je na inicijativu Mjesnog odbora Baćina i mještana Baćine uspjela ostvariti ova vrijedna donacija u iznosu od 18 000kn.

igracke 3 igracke 2

Grad Ploče je pomogao i osigurao lokaciju za igralište na novoj plaži koja je postala rekreacijsko središte i šetnica svih mještana i njihovih gostiju. Preuzeo je brigu o sigurnosti i održavanju igrališta te pružio financijsku pomoć kako bi postavio igrala te time još više obogatio ponudu usluga na plaži.

Važno je ulagati u djecu i njihov razvoj te pomagati lokalnoj zajednici jer se vraća zajednici sve što uložimo u njih i njihovu budućnost – rekla je direktorica ATT d.o.o. Margarita Blok.

igracke 4

Tvrtka ATT d.o.o. je tako nastavila biti partner lokalnoj zajednici u vidu donacija, a ističemo primjer suradnje Grada Ploče i ATT – a u sufinanciraju stipendija našim studentima.

Share.

About Author

Comments are closed.