Završnica projekta Sigurnim korakom u školu 1

0

11Povratkom u školske klupe polaznici Osnovne škole Gradac nastavili su s e Twinning projektom Sigurnim korakom u školu 1. Odradili  su niz zanimljivih aktivnosti:

Sudjelovali su u virtualnom Tjednu botaničkih vrtova – prošetali se kroz divni vrt škole partnera, OŠ Ivana Duknovića, Marina, PŠ Vrsine i upoznali biljke koje su posadili, izrađivali su papirnate cvijetove i origami leptire te sudjelovali u mrežnom sastanku škola sudionica projekta na kojem su jedni drugima recitirali pejzažnu poeziju. Učenici su bili oduševljeni ovakvim načinom komunikacije s prijateljima diljem RH. Kao rezultat nastala je ova knjiga:

22

Nakon toga su sudjelovali u stvaranju knjige Kako (p)ostati zdrav –  učenici OŠ Gradac su dijelili savjete kako se ponašati na putu do škole, u školi i njenom okolišu obzirom na novu situaciju globalne pandemije te u skladu s preporukama HZJZ-a. Tako je nastala ova knjiga:

33

 I za kraj pjesma ,,Zdravo maleni” i sladoled, najbolji su-znaj!

 Završna aktivnost, prije same evaluacije projekta bila je izrada sladoleda u kojoj su zbilja uživali, te pjevanje pjesme “Zdravo maleni” – nositelj projekta je OŠ Brodarica , a ove godine je jubilarni 60. Međunarodni dječji festival u Šibeniku, pa su svi naučili pjevati festivalsku pjesmu. Svoje snimke su stavili na padlet projekta i uživali preslušavajući pjesme nnjihovih prijatelja. Pjesmu možete poslušati i pogledati na službenoj stranici OŠ Gradac.

44

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.