Predstavljamo naše dečke iz lađe UOTV Rogotin

0

Napokon je došlo vrijeme da vas ukratko upoznamo s ovogodišnjom lađarskom ekipom UOTV-a Rogotin.

Naši su momci, svi redom ponosni mještani Rogotina, ove godine nakon dugo vremena obavili ozbiljnije pripreme za 23. Maraton lađa. Krenuli su s treninzima u teretani u studenome, a početkom proljeća i na vodi. Iako ih je korona, kao sve druge, kratko u tome zaustavila, žestoko su se posvetili pripremama posljednjih tjedana.

ladjari

S ponosom ističemo da imamo jedinoga lađara koji je odveslao sve Maratone do sada – NINO RADONIĆ.

Također, našu postavu krasi i najmlađi parićar u povijesti UOTV-a Rogotin – BEPO ŠUNJIĆ.

Jedan od glavnih aktera lađe je i SLAVEN GRGURINOVIĆ koji će ove godine izveslati svoj 15. Maraton, dok će svoj 18. po redu izveslati i neizostavni kapetan ekipe IVAN ŠUNJIĆ.

Naposljetku, najstariji član je BRANKO ŽDERIĆ ŠEJN kojemu u čast i za zahvalu ekipa UOTV-a Rogotin posvećuje ovogodišnji Maraton lađa jer vesla svoj jubilarni 20.!

ladjar

Ostatak, ali nikako manje važan dio, ekipe čine: Jure Žderić, Josip Markota, Krešimir Šunjić, Mihovil Šunjić, Roko Šunjić, Frane Markota, Ante Curić, Tomislav Roso, Luka Nikolac, Ivan Kaleb, Damir Šunjić, Robert Ereiz, Srećko Bošković, Leo Bošković, Ante Šunjić, Leo Šunjić, Marin Žderić i Katarino Šunjić.

Ove godine na utrci u Krvavcu momci su osvojili 11. mjesto nakon teškoga potopa na startu i nagradu za fair play te 6. mjesto na brzinskim utrkama u Opuzenu.

ladjarii

Kao i do sada, koje god mjesto osvojili, važno nam je da zbog ovih momaka Rogotin uspješno i ponosno održava svoju tradiciju u veslanju Maratona lađa!

MOMCI, HVALA VAM I SRETNO!

I ove godine pozivamo sve koji su nas podržali da nam se pridruže na maloj proslavi ispred teretane nakon utrke uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Na kraju, veliko hvala svima onima koji su nam nesebično pomogli na bilo koji način te sponzorima:

– OPTIKA ANDA

– TRANS INTEGRAL d.o.o.

– LUČKA UPRAVA PLOČE

– ZVONAR j.d.o.o.

– PFLEGE “VITAM” – München

– Šare

– Caffe bar “M”

– EKOMAR – Rogotin

– ŠPURTEL d.o.o.

 

Share.

About Author

Comments are closed.