Jadran LP – Hrvatski vitez 1:1 (1:0)

0

JADRAN LP               1

HRVATSKI VITEZ      1

Jadran LP – Hrvatski vitez 1:1 (1:0)

Ploče – Gradski stadion Jadranovo. Gledatelja 180 . Sudac: Ante Sočo (Stobreč) . Pomočnici: Tomislav Kujundžić-Lujan (Poljica) i Dinko Kukulj (Imotski)

Strijelci: 1:0 Raič (13), 1:1 Jurjević (49)
Najbolji igrač: Marin Romić

Jadran LP: Čagalj, Krešić, Raič, Kordić, Primorac, Mario Marić, Musulin, Paponja, Romić, Nikolac(od 72.Mirko Marić), Krstičević.

Hrvatski vitez: Ivančić, Brkić, Klanac, Paleka, Ivković(od 79.Jukić), Rončević(od 22. Vukadinović), Smokrović, Šušak(od 84.Jurjević-Adžić), Jurić Jurjević, Surać(od 84.Ivandić).

Da su domaći igrači Raič, Primorac, Paponja, Kordić, Mario Marić i Romić sve pogodili umjesto što su promašili, pa čak i kazneni udarac je zaustavila greda, gosti iz Posedarja mogli su se kući vratiti pune mreže sa dvocifrenim rezultatom. Na kraju s pjesmom su napustili travnjak s jednim bodom dok je u domaćoj svlačionici vladalo neraspoloženje i tuga za propuštenim prigodama.

Poveli su domaći preko Ivana Raiča u 13 minuti a gosti izjednačili u 49. kada je Josip Jurjević loptu poslao iza nemoćnog vratara Marka Čaglja. Inače tijekom cijele utakmice nadmoć je bila na strani plavih sa ušća Neretve dok su se gosti bazirali na obranu s povremenim izletima i odugovlačenjem igre bez lopte, u čemu im je dobrano pomogao i glavni sudac susreta.

Piše: Branko Kulidžan

 

Share.

About Author

Comments are closed.