Jadran LP sutra ide po pobjedu u županijskom derbiju

0

Sutra se na Lapadu igra županijski derbi između GOŠK Dubrovnik 1919 i vodeće momčadi trećeligaškog juga Jadran Luka Ploče. Nogometaši Maria Oršulića još ne znaju za poraz u proteklih devet kola. U srijedu su protiv Neretve pokazali svoju snagu te da nisu slučajno u samom vrhu.

Sada ih opet čeka jedna odgovorna i zahtjevna utakmica sa gosparima, a zanimljivo će biti nadmetanje dva trenutno najbolja strijelca lige. Kod domaćina je Baldo Cicijelj sa 8 postignutih pogodaka, dok je Abel Kalfić u Jadranu LP sa 7 postignutih pogodaka. Nakon 90 minuta igre znat ćemo jesu li plavi sa ušća Neretve i dalje neporažena momčad trećeligaškkog juga ili su ih zaustavili uvijek neugodni domaćini na svom terenu.

4..

Trener Mario Oršulić bit će uskraćen za usluge Maria Marića koji odrađuje žute kartone dok svi drugi su na raspolaganju i spremno očekuju susret.

– Derbi će biti težak, protivnik je poznat, riječ je o iskusnom sastavu koji se lako ne predaje na svom terenu. Očekujemo povoljan rezultat i idemo na pobjedu, kratko je dobacio u prolazu Marin Romić.

Piše: Branko Kulidžan

 

Share.

About Author

Comments are closed.