JADRAN LP – Bez Anđela Kordića do povoljnog rezultata

0

Prvi poraz u ovoj 2020.godini nogometaši Jadran Luka Ploče upisali su u prošlom kolu na svom terenu protiv Uranije nakon 329 dana. Obzirom na ubrzani tempo igranja već su se okrenuli slijedećoj utakmici koja ih očekuje sutra kada igraju susjedski županijski derbi na Podvornici u Opuzenu protiv Neretvanca. Ovi susreti uvijek su izazivali veliku pozornost gledateljstva i ljubitelja nogometa u dolini Neretve, no na žalost zbog epidemioloških mjera koje je propisao Hrvatski nogometni savez igrat će se pred praznim tribinama.

Poraz nije toliko uzdrmao redove Pločana već su nastavili istim intezitetom i voljom pripremati se za svaku sljedeću utakmicu. Sigurno u momčadi protiv Neretvanca neće biti velike radilice Anđela Kordića koji vuče težu ozljedu dok će svi drugi u rosteru biti na raspolaganju strategu Mariju Oršuliću.

– U prošlom kolu smo i mi i Neretvanac ostali praznih ruku tako da ćemo nastojati ispraviti propuste i doći do vrijednih bodova. Dobro su nam poznate kvalitete domaćina, respektiramo ih, nedostajat će jedino i jednima i drugima podrška sa tribina. Naš moto je uvijek povoljan rezultat s gostovanja, rekao je stup obrane – Ivor Krešić.

 

Utakmica se igra 28.listopada (srijeda) s početkom u 14 sati.

 

Piše: Branko Kulidžan

 

Share.

About Author

Comments are closed.