JADRAN LP – Bez Kalfića, Kordića i Nikolca u Otok

0

Sutra u otoku kraj Sinja vodeća momčad trećeligaškog juga Jadran LP igra protiv OSK-a. U prošlu subotu su “ubili” momčad Hrvaca kako igrom tako i rezultatom, te zadržali čelnu poziciju trećeligaškog juga sa dva boda više od drugoplasirane Zagore.

Do kraja prvog dijela ostala su još četiri kola, prvo Pločani imaju gostovanje sutra u Otoku protiv OSK-a, zatim dolazi im Split i odlaze Kamenu u Ivanbegovinu, dok su u posljednjem kolu slobodni. Utakmice Jadran LP i OSK-a uvijek su izazivale pozornost ljubitelja nogometa, igralo se otvoreno sa pogodcima sa obje strane, bez kalkuliranja, što se očekuje i sutra. Iako oslabljeni bez Anđela Kordića koji još uvijek vuče ozljedu, te Stipe Nikolca i trenutno najboljeg strijelca trećeligaškog juga Abela Kalfića. očekuju povoljan rezultat.

–  U ovom susretu, iako oslabljeni, nadam se da ćemo nastaviti dobrom igrom. Domaćine respektiramo i znamo da nam neće biti lako, ipak ukoliko kolektivno odigramo dogovoreno, ni rezultat neće izostati, rekao je „katica za sve“ – Ivan Paponja.

 

Piše: Branko  Kulidžan 

 

Share.

About Author

Comments are closed.