Jadran LP -Uprava ukazala povjerenje Danijelu Dabiću za pomoćnog trenera

0

Danijel DabićIznenadnim odlaskom Gorana Oršulića Rare pomoćnog trenera Jadran Luka Ploče za trenera seniorske momčadi županijskog ligaša Gusara iz Komina rukovodstvo kluba je odmah reagiralo i postavilo za pomoćnog trenera Danijela Dabića koji će u proljetnom dijelu prvenstva biti desna ruka Mariu Oršuliću, strategu jesenskog prvaka trećeligaškog juga.

Za ljubitelje nogometa Danijel je poznato ime kako u Dalmaciji tako i diljem Hrvatske. Igračku karijeru je počeo u matičnom klubu Jadran Luka Ploče a tijekom školovanja igrao je za Zagorac (Krapina), Croatia (Sesvete), Segesta (Sisak). Po završetku školovanja vratio se u Ploče da bi jedno vrijeme uspješno još igrao za Slaven (Grude), GOŠK Dubrovnikk 1919 i Konavljanin. Nogometnu karijeru je završio u 35 godini sa kapetanskom trakom, te ostao vjeran matičnom klubu gdje se posvetio radu sa mlađim uzrasnim kategorijama.

Odlikuje ga karakter, poštenje te u kojoj se god nađe sredini pobere simpatije svojim pristupom. Pokazao je i ambicije za napredovanjem u trenerskom poslu, a u tom smislu  od velike koristi biti će mu rad uz Maria Oršulića, kao podloga da upiše i nogometnu akademiju pri HNS-u što mu je neophodno za daljnji razvoj.

Piše: Branko Kulidžan

Share.

About Author

Comments are closed.