Zdenko Mateljak posebni koordinator HSS-a za Dubrovačko-neretvansku županiju

0

Predsjedništvo središnjice HSS-a je dana 7. siječnja 2021. godine donijelo odluku da se za posebnog koordinatora Županijske organizacije HSS-a Dubrovačko-neretvanske županije imenuje Zdenko Mateljak.

Imenovani koordinator ima pravo i obvezu pregovaranja sa svim političkim strankama na županijskoj razini, potpisivanje koalicijskih sporazuma i kandidacijskih lista za lokalne izbore 2021. godine na razini pripadajućih gradova i općina, te ima pravo učlaniti, odnosno svojim potpisom ovjeriti evidencijski listić ako se radi o novom članu na području svoje županije.

„Članovi HSS-a Ploče ovo imenovanje ocjenjuju još jednim priznanjem Gradskoj organizaciji i njenom predsjedniku Zdenku Mateljku za izuzetni doprinos u istrajnosti djelovanja i ostvarivanja programskih načela i provedbi političkih ciljeva HSS-a, prvenstveno zalaganjem i poštivanjem provedbe statutarnih odredbi.

Ovo imenovanje, Gradskom odboru HSS Ploče je i dodatni poticaj za daljnjim angažiranjem članstva za lokalne izbore, realno očekujući da ćemo i polučiti očekivane izborne rezultate“, stoji, među ostalim, u priopćenju HSS-a Ploče.

Share.

About Author

Comments are closed.