JADRAN LP – Mario Oršulić zakazao prozivku za 1.veljače

0

Nakon nešto više od dva mjeseca od 1.veljače (ponedjeljak) na Jadranovu će opet postati živo. Za tada je sazvano prvo okupljanje i početak priprema za proljetni dio prvenstva. Prozivku će obaviti trener Mario Oršulić i njegova desna ruka u ovom dijelu natjecanja  Danijel Dabić koji je naslijedio Gorana Oršulića, nakon što je Oršulić otišao za prvog trenera županijskog ligaša Gusara.

U jesenskom prvaku došlo je do promjena u igračkom kadru te na proljeće u plavom dresu nećemo gledati desnog bočnog Anđela Kordića te topnika i najboljeg strijelca Pločana Abela Kalfića, koji su plavi dres zamijenili bijelim i lentom plemića te pristupili Zrinjskom iz Mostara.

Moguće je da se i mladi stoper Ivor Krešić vrati u matični klub Zrinjski obzirom da je bio na posudbi u jesenskom prvaku iz Ploča. Uz njih na proljeće nećemo gledati u plavom dresu ni Maria Marića krilnog napadača koji traži novu sredinu a blizu je prelaska u Neretvu iz Metkovića.

Novo staro ime će biti kod Pločana Marin Bakić koji je već bio dio svlačionice ovog trećeligaša, vode se pregovori sa Martinom Šumanom napadačem županijskog ligaša Gusara iz Komina, dok bi ponovo mogao u redovima Jadran LP završiti i mladi Bruno Moro koji je jesen proveo u Neretvancu.

Ipak više će se o svemu znati nakon prve prozivke u ponedjeljak koja je zakazana za 16 sati.

Piše: Branko Kulidžan

 

Share.

About Author

Comments are closed.