Dalibor Žderić učlanio se u HSS

0

Dalibor Žderić, dosadašnji nositelj Nezavisne liste i većim dijelom mandata vijećnik u Gradskom vijeću Grada Ploča, učlanio se u Hrvatsku seljačku stranku.

IMG-20210408-WA0000

Dana 7. travnja 2021. godine u središnjici HSS-a, predsjednik HSS-a Krešo Beljak potpisao je pristupnicu za članstvo Daliboru Žderiću, kojeg je osobno, zajedno s predsjednikom HSS Ploče Zdenkom Mateljkom, pozvao u središnjicu u Zagreb na potpisivanje, uz zajednički prijedlog i suglasnost da ga Gradski odbor HSS-a Ploče, sukladno članku 19. Statuta HSS-a, imenuje za povjerenika Gradskog odbora Ploče, što je i provedeno Odlukom GO HSS-a dana 8. travnja 2021. godine.

IMG-20210408-WA0001

„Članovi Gradskog odbora HSS-a Ploče izražavaju istinsku radost dolaskom Dalibora Žderića, nekadašnjeg člana HSS-a, koji se potvrdio i iskazao organizacijskom i liderskim sposobnostima, vodeći se jasnim idejama o nužnosti i potrebi razvoja Grada Ploča, u svim njegovima sastavnicama koje su dio općih potreba svih građana, na njihovu dobrobit i radost življenja i ostanka u Pločama“, rekao je predsjednik GO HSS Ploče Zdenko Mateljak.

Share.

About Author

Comments are closed.