Pločani u pobjedničkoj ekipi malonogometnog turnira u Širokom Brijegu

0

U mjestu Trn u Širokom Brijegu odigran je međunarodni tradicionalni malonogometrni turnir na kojem je sudjelovalo 40 ekipa iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine. Inače zadnjih godina ovo je jedan od najjačih turnira na ovim prostorima možda i na Balkanu. Za pobjedničku ekipu Svadbeni salon Dalmata Volarević promet igrali su Pločanin Ivan Marković inače igrač Seljaka iz Livna, Ante Galić i Josip Stjepanović igrači Porto Tolera, te Nedo Vlahović iz kominskog Gusara i Ivan Paponja iz Jadran LP.

dalmata 2 dalmata 3

Turnir se igrao 20 dana te je nakon igranja po skupinama i eliminacija u polufinalu  Svadbeni salon Dalmata Volarević promet bio bolji od Hrvatske ekipe Micromatic Bubi i Žiranti koje su pobijedili sa rezultatom 3:1. U finalnoj utakmici igrali su protiv BiH ekipe Vaske Benz u kojoj su igrali za bolje poznavatelje malonogometnih prilika kapetan reprezentacije Hrvatske Jelovčić, zatim srbijanski reprezentativci Rajčević, Lazarević, Perić te Hrkač, Galić i Kahvedžić bosanski reprezentativci. U regularnom dijelu utakmica je završila neriješenim rezultatom 2:2, a  pogotke za Svadbeni salon Dalmata Volarević promet postigli su Anto Galić i Ivan Marković. Na ruletu kaznenih udaraca bili su precizniji od Vaska Benz i pobijedili sa 4:2 što je konačan rezultat bio 6:4 te zasluženo podigli pehar namijenjen pobjedniku turnira.

dalmata 4

Osim pobjedničkog pehara dobili su još pehare Božo Medić kao najbolji vratar te Kristijan Pantić kao najbolji igrač turnira.

Zanimljivo je da su Darko Ivanković i Ivan Marković  i prošle godine bili pobjednici turnira samo tada su igrali za Parts d.o.o te će ući u povijest turnira obzirom da su dva puta za redom osvajači.

dalmata 5

Za Svadbeni salon Dalmata Volarević promet igrali su. Božo Medić, Kristijan Pantić, Anto Galić, Josip Stjepanović, Ivan Marković, Darko Ivanković, Ivan Paponja, Nedo Vlahović, voditelj – Boris Volarević.

Piše: Branko Kulidžan

Slike: arhiv Svadbeni salon Dalmata Volarević promet

 

Share.

About Author

Comments are closed.