Krenuli plavi sa ušća Neretve pod vodstvom Marina Oršulića

0

Nogometaši pločanskog trećeligaša Jadran Luka Ploče prozivkom i prvim trenažnim procesom počeli su sa pripremama za predstojeću natjecateljsku sezonu. Nakon ostavke trenera Maria Oršulića zbog poslovnih obaveza ponovo je na kormilu kluba njegov sin Marin Oršulić koji je zadnju godinu dana proveo na Cipru kao pomoćni trener bivšem Hrvatskom reprezentativcu Danijelu Pranjiću u Omoria Psevda.

U novoj sezoni uz njega će desna ruka biti Goran Oršulić Rara koji je prošli dio prvenstva proveo kao trener na klupi županijskog ligaša Gusara iz Komina. Na prozivci su bila prisutna 24 igrača dok su neki izostali iz opravdanih razloga. Uvodnu riječ igračima je uputio športski direktor kluba Petrit Dulaj, zatim biranim riječima se obratio i predsjednik kluba Tihomir Krstičević, dok je posljednju riječ pred prvi trening održao trener Marin Oršulić

Plavi dres na jesen neće nositi Ivan Paponja koji je otišao u Široki Brijeg Premier ligaša iz BiH, zatim Zdenko Turudić, Bruno Moro i Marin Bakić koji odlaze u drugu sredinu, Borna Juračić se vraća u Kanadu, dok se vratar Marko Čagalj oprostio od aktivnog igranja. Od pridošlica primjetno je nekoliko novih lica te jedan broj juniora koji su priključeni prvoj momčadi, a zadnju riječ nakon opsežnih priprema imat će struka.

U dogovoru sa upravom do početka prvenstvene utrke, koja je predviđena za 28. kolovoz, plavi sa ušća Neretve odigrati će i veći broj pripremnih utakmica.

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Piše: Branko Kulidžan

 

Share.

About Author

Comments are closed.