U prometnoj nesreći ozlijeđena cijela obitelj

0

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se nešto prije pet sati dogodila na državnoj cesti D-8 u Dolima, dvije su osobe teže, a dvije lakše ozlijeđene.

Do prometne nesreće je došlo kada je 36-godišnji državljanin Kosova, upravljajući osobnim vozilom švicarskih nacionalnih oznaka, zaspao u vožnji zbog čega je izgubio nadzor nad vozilom s kojim je udario u zaštitnu ogradu i potom sletio u jarak na dubinu od 2 metra.

Teže ozljede zadobila su djeca, putnici u vozilu, dok su vozač i supruga lakše ozlijeđeni.

Najava akcije prometne policije

Tijekom današnjeg dana , od 18 do 02 sata, policijski službenici prometne policije provesti će pojačani nadzor svih prometnih prekršaja, a posebno mopeda i motocikala.

Osim toga pojačano će se nadzirati i nepropisno parkiranje.

Tijekom prošle i ove godine na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u prometu je smrtno stradalo ukupno sedam osoba od kojih su šestorica bili vozači mopeda ili motocikala. Radi se o izuzetno ranjivoj skupini sudionika u prometu koji vrlo često krše prometne propise, stoga još jednom želimo apelirati na ovu kategoriju vozača da tijekom vožnje poštuju prometne propise i na taj način svoj život, ali i živote ostalih sudionika u prometu učine sigurnijim.

 

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

 

Share.

About Author

Comments are closed.