STEM auto u Narodnoj knjižnici Ploče

0

Iz Instituta za razvoj i inovativnost mladih razveselili su nas viješću o ponovnom posjetu STEM auta našoj knjižnici idućeg utorka.

IRIM-ovi instruktori putuju po Hrvatskoj i održavaju besplatne radionice digitalne pismenosti, odnosno programiranja i robotike za djecu. Kao i prošlog puta, sudionici radionice imat će priliku bolje upoznati tehnologije IRIM-a koje imamo u našoj knjižnici (micro:bit, micro:Maqueen robot, BOSON set). Radionice su namijenjene početnicima, ali i onim naprednijim polaznicima koji već imaju nekog iskustva na ovom području.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti osobno u knjižnici (info-pult), telefonom na br. 020 676 393 ili e-mailom na narodna-knjiznica-ploce@h-1.hr.
Prilikom prijave potrebno je navesti jeste li početnik ili napredni polaznik, za koju ste od navedenih tehnologija najviše zainteresirani (micro:bit, micro:Maqueen robot ili BOSON set), te ostaviti podatke za kontakt. U slučaju većeg broja prijava održat će se dvije radionice (isti dan).

Radionica će se održati u Narodnoj knjižnici Ploče, u utorak, 24. kolovoza u popodnevnim satima. O točnom terminu radionice polaznici će biti obaviješteni nakon prijave.

Narodna knjižnica Ploče

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.