Pločanima radost donio Cipranin – fotogalerija

0

3.HNL – jug          1.kolo
JADRAN LP     1

ZMAJ                0

Jadran LP –  Zmaj 1:0 (1:0)

Ploče – Gradski stadion Jadranovo. Gledatelja – 250. Sudac: Mario Jadrijević( Sinj)

Strijelci: 1:0 Giorgos Theodosiou (36)
Najbolji igrač: Giorgos Theodosiou
Jadran LP: Topić, Marić, Krstičeević, Raič, Kalfić, Primorac (od 58.Raguž), Musulin, Kordić, Romić (od 85.Dulaj), Nikolac  (od 67.Krešić), Giorgos Theodosiou(od 85.Žderić). Trener – Marin Oršulić .

Zmaj: Bartulić, Lozina, Serdarević  (od 46.Bauk), Kovačević(od 80.Rudelj), Tomaš, Kovačić (od 71.Čović), Brnić  (od 71.Mihalj), Šalinović, Mihanovi ć(od 87.Sokol), Rašić, Božić. Trener – Vik Lalić

Na otvaranju nogometne sezone u Pločama plavi sa ušća Neretve jednim ali vrijednim pogotkom Giorgos Theodosiou došli su do prva tri boda. Početak je pripao domaćim nogometašima, već u 3.minuti prijeti Kalfić a gostujući vratar sa svega nekoliko metara loptu šalje u korner. U 5.  minuti Primorac iz blizine loptu šalje pored gola. Gosti do svoje prve prilike dolaze u 31. minuti bez učinka kao i u 35. minuti. Utakmicu je mogao riješiti Abel Kalfić u 45.minuti kada je bio oči u oči sa gostujućim vratarom  ali prvo je zaboravio loptu a onda se i spetljao tako da je prilika otišla u nepovrat.

U drugom dijelu gosti agresivniji, u 53.minuti Kovačić izbliza pogađa vratara dok najbolju priliku gosti nisu iskoristili u 63. minuti kada se ispred domaćeg vratara našao Brnić, spetljao se i lopta je postala vratara Topića plijen. Do kraja susreta igralo se između dva kaznena prostora sa poluprilikama sa obje strane gdje su više pritisak vršili gosti ali rezultat je ostao nepromijenjen.

Piše: Branko Kulidžan

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.