Ljubav oko svijeta, zapanjujući dokumentarac o 33 različite priče o ljubavi diljem svijeta

0

U sklopu programa Pločanskog ljeta, a u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Ploče, na ljetnoj terasi POU Ploče u četvrtak, 2. rujan u 20:30 sati prikazat će se dokumentarni film “Ljubav oko svijeta” uz gostovanje redatelja Davora i Anđele Rostuhar.

Od dubokih amazonskih šuma i zabačenih sela na Himalaji, preko malih pacifičkih zemalja i afričkih slamova, sve do najvećih svjetskih metropola, ovaj zapanjujući dokumentarac prikazuje nam 33 različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama, usponima i padovima, stvarajući jedinstvenu ljubavnu priču koja nas podsjeća kako ljubav nikada ne može biti jednostavna, ali kako je, istovremeno, tek nekoliko stvari na Zemlji jednostavno poput ljubavi.

Ljubav oko svijeta_Rostuhar

Bračni par Rostuhar dokumentarni film snimio je na svom jednogodišnjem putovanju tijekom kojeg su posjetili 33 države na šest kontinenata te o ljubavi intervjuirali više od 200 ljudi.

Uz film, moći ćete pogledati i izložbu fotografija „Ljubav oko svijeta“ te podijeliti svoju ljubavnu priču s autorima filma.
Ulaz je slobodan te svoje mjesto možete rezervirati na Facebook stranici Pučkog otvorenog učilišta Ploče ili putem mail adrese: poup.ploce@gmail.com.

POU Ploče
 

Share.

About Author

Comments are closed.