Dobre vijesti: U Pločama više prvašića nego lani

0

U ponedjeljak, 6. rujna 2021. godine počinje nova školska godina. Prijem prvaša u Osnovnoj školi „Vladimir Nazor“ Ploče će biti u petak, 3. rujna,  u 9.30 na školskom igralištu.

Ove školske godine u Pločama će biti tri razredna odjeljenja s 55 učenica i učenika, te još četvero u Područnoj školi u Rogotinu. To je ukupno 59, odnosno 12 više nego prošle školske godine kada je bilo 47 prvaša.

OŠ „Vladimir Nazor“ Ploča ima 445 polaznika, što je 11 više nego lani, kada ih je bilo 434.

6. ravnateljica Tihana Pazin (desno)

„Sretni smo što bilježimo rast broja učenika u našoj školi. Osim više prvašića, drago nam je što bilježimo upise djece i u ostale razrede. Svaka školska godina je izazovna, a ovo je treća pandemijska što je samo po sebi čini još izazovnijom. Učimo se strpljivosti i fleksibilnosti, ali pokušavamo ostvariti što bolje rezultate te živjeti „normalno“. U ovoj godini namjeravamo i dalje provoditi ERASMUS projekte, a prva mobilnost nas očekuje već početkom rujna. Kroz cijelu godinu ćemo obilježavati 70 godina školovanja u našem gradu, te se nadamo da ćemo taj zadatak uspješno odraditi. Htjela bih iskoristi ovu priliku da poželim svim učenicima, roditeljima, učiteljicama, učiteljima i djelatnom školskom osoblju sretnu i uspješnu novu školsku godinu!“, rekla je Tihana Pažin, ravnateljica Osnovne škole u Pločama.

Slike: Prijem prvašića prošle godine.

Share.

About Author

Comments are closed.