JADRAN LP – U slatkim brigama je Marin Oršulić, istrčat će najbolje pripremljeni

0

Nakon što su se neporaženi vratili s gostovanja u Dubrovniku te upisali tri boda nogometaši Jadran LP okrenuli su se subotnjem ogledu protiv Primorca iz Biograda. Gosti su u prošlom kolu kod kuće pobijedili OSK, u Ploče ne dolaze tek tako na izlet. Za očekivati je jednu otvorenu i dobru utakmicu u koju obje momčadi ulaze motivirano.

Pločani su cijeli tjedan vrijedno prolazili kroz trenažni proces kako bi ostvarili pozitivan rezultat, obzirom da poznaju kvalitetu gostiju, i ostali pri samom vrhu trećeligaškog juga. Kompletna momčad je na okupu, nema požutjelih koji bi pauzirali kao niti povrijeđenih, slatke brige ima oko sastava Marin Oršulić strateg Pločana.

– Imati što više loptu u posjedu naša je ideja, isto kao i kod izgubljene treba biti brza reakcija na tranziciju. Istrčat će u prvoj postavi najbolje pripremljeni obzirom na zahtjevnu utakmicu u kojoj svaka pogreška može biti kobna. Gosti nam nisu nepoznat protivnik i respektiramo ih ali moramo zabiti gol više od njih u koliko želimo da bodovi ostanu u Pločama, kategoričan je Marin Oršulić.

Utakmica se igra uz prisustvo gledatelja poštujući sve epidemiološke mjere sa početkom u 15,30 sati.

Piše: Branko Kulidžan

 

Share.

About Author

Comments are closed.