Mijo Šuman nakon više od 15 godina napustio Grad Ploče

0

mijo-suman-223x300Mijo Šuman nakon više od 15 godina napustio je Grad Ploče.

Šuman je radio u gradskoj upravi Grada Ploča od ožujka 2006. godine, i s danom 12. studenoga 2021.  otišao je iz gradske uprave. U tom razdoblju obnašao je niz sljedećih funkcija:

  • voditelj Odsjeka za proračun i financije
  • pročelnik Službe za proračun i financije
  • voditelj Pododsjeka za proračun i financije
  • pročelnik Upravnog odjela za gospodarski razvoj
  • viši savjetnik za financije i proračun

Podsjećamo da je Mijo Šuman početkom mjeseca rujna 2020.godine, dao neopozivu ostavku iz osobnih razloga na mjesto pročelnika Upravnog odjela za gospodarski razvoj.

Nakon toga gradonačelnik Ploča je raspisao natječaj za imenovanje novog pročelnika/ce na kojem su kandidati bili Suzana Dragobratović i Damir Živković. Nakon provjere znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja i intervjua od strane Povjerenstva za provedbu natječaja u sastavu Danijel Štula, Klaudia Kostov Žderić i Antonio Herceg koji su u to tijelo imenovani odlukom gradonačelnika, povjerenstvo je gradonačelniku predložilo imenovanje Suzane Dragobratović za pročelnicu, nakon čega ju je gradonačelnik i imenovao pročelnicom Upravnog odjela za gospodarski razvoj. Gradonačelnik je nakon osam mjeseci razrješio Dragobratović s mjesta pročelnice, koja je nakon toga raspoređena na radno mjesto više savjetnice za EU projekte, probni rad sukladno zakonu traje tri mjeseca i ako službenik ne zadovolji u tom razdoblju dobiva otkaz.

Nakon toga gradonačelnik u mjesecu srpnju ove godine ponovo raspisuje natječaj za imenovanje pročelnika na kojem su kandidati bili Damir Živković i Mijo Šuman. Nakon provjere znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja i intervjua od strane Povjerenstva za provedbu natječaja u sastavu Danijel Štula, Klauduia Kostov Žderić i Antonio Herceg koji su ponovo imenovani u to tijelo odlukom gradonačelnika, povjerenstvo je predložilo gradonačelniku imenovanje Damira Živkovića za novog pročelnika Upravnog odjela za gospodarski razvoj. Damir Živković funkciju pročelnika obnaša od 15.studenoga 2021. godine.

 

Share.

About Author

Comments are closed.