OSMA OFENZIVA NA DJEČJI VRTIĆ PLOČE – KRSTIČEVIĆ ĆE ODGOVARATI U WC-U

0

Ponovo se daju ostavke u Upravnom vijeću Dječjeg vrtića Ploče iz osobnih razloga. Ovaj put čak tri. Bio je to povod za pitanje, koje je gradonačelniku Ploča Miši Krstičeviću postavio HDZ-ov vijećnik Marjan Scipioni, a odgovor gradonačelnika doveo je do povišenih tenzija i međusobnih optuživanja.

„Je li točna informacija da su tri članice Upravnog vijeća Dječjeg vrtića iz redova osnivača, koje ste Vi  imenovali, podnijele ostavke i, ukoliko je informacija točna, molio bih vas da nas upoznate s razlozima zbog koji su podnesene ostavke?“, upitao je Scipioni, a Krstičević mu je odgovorio da njegovo pitanje „već ulazi u sferu osobnih razloga“, zbog kojih su podnesene ostavke. Scipioni ga je tada podsjetio da to nije prvi put da se u Vrtiću ostavke podnose iz osobnih razloga, te da je i ravnateljica Dječjeg vrtića preko noći smijenjena, zbog čega će Grad snositi troškove, a glavni je razlog bio taj što se „ravnateljica nije mogla pomiriti s činjenicom da je došlo do promjene vlasti“. Zato ga je zanimalo što se događa u Dječjem vrtiću Ploče i je li situacija alarmantna?

Krstičević je ponovio kako „ljudi imaju neke osobne razloge zbog kojih ne mogu nešto obavljati“ i da se Vrtić u zadnjih godinu dana pridržava zakonskih regulativa, što prije nije bio slučaj. Na Scipionijevo inzistiranje da kaže imena novih članova, Krstičević mu je odgovorio: „Šapnut ću vam u WC-u“. „Velikodušno“ mu je ponudio i drugu soluciju, da imena napiše na tabli.

„Bez obzira što gradonačelnik ne želi odgovoriti na pitanje, ja smatram da je situacija u Vrtiću uistinu alarmantna. Na Dječji vrtić Ploče uslijedila je osma ofenziva, kombinirano, s kopna, iz zraka i s mora. Jedino se ne zna koji je kodni naziv“, zaključio je HDZ-ov vijećnik.

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.