“KO TO MORE PLATIT 2019.”: Večeras se nastavlja turnir novim utakmicama 1/8 finala!

0

    Turnir na pločanskoj “Močvari” sve je posjećeniji i utakmicama kvalitetniji!

Sve je punija pločanska “Močvara” na kojoj se ove godine održava tradicionalni malonogometni turnir “Ko to more platit 2019.”

Sinoć su odigrane nove dvije utakmice osmine finala, a svoj prolazak su u zanimljivim i uzbudljivim utakmicama osigurale ekipe Fast fooda Asterix – Vališa i branitelji naslova ekipa Caffe bara Tropicana.

Prva utakmica između Konobe Staševica i Fast fooda Asterix – Vališa završila je rezultatom 0:0 te se pristupilo izvođenju šesterca. Uspješniji i precizniji u konačnici bili su momci iz ekipe Asterix – Vališa. Do pobjede nakon šesteraca odveli su ih strijelci: Toni Jerković, Antonio Penava i Nikola Marinović koji je postigao dva pogotka, od toga je jedan bio u raspucavanju.

Konačni rezultat tako je završio 4:3 za “Asterix – Vališa”, a tri pogotka za Konobu Staševica, redom strijelaca: Luke Hercega, Mije Marinovića i Andreja Musulina nisu bila dovoljna za pobjedu te se oni opraštaju od turnira u Pločama.

Drugi susret odigrale su ekipe Caffe bara Tolero i Caffe bara Tropicana. Konačni rezultat 3:1 za “Tropicanu” i zasluženi prolazak u četvrt završnicu turnira. Strijelci za “Tropicanu” bili su Ante Galić i Ivan Marković, koji je bio dva puta uspješan. Utješni pogodak za “Tolero” postigao je Mate Grabovac.

Večeras su na rasporedu tri utakmice, a od 20:30h sastaju se Caffe bar Kum i Konoba Intimni kutak. Nakon njih od 21:30 susret će odigrati Caffe bar Ćakula i Caffe bar Karaka.

Večer će zaključiti ekipe Apartmana Bonaca i Morenie all inclusice resort. Njihov, ujedno posljednji susret večeri počinje od 22:30h.

Share.

About Author

Comments are closed.