ZAVRŠENO 22. IZDANJE MEMORIJALA ZA “STIPU I SINIŠU”: Trofej otišao u ruke ekipi Buffet Gusar!

0

Sinoć je završeno još jedno izdanje tradicionalnog malonogometnog turnira “Stipe i Siniša” koji se igra na rogotinskom igralištu “Stanica” u čast poginulih hrvatskih vitezova koji su položili živote na oltar naše domovine Stipe Štrbića i Siniše Musulina.

Sportska večer na “Stanici” započela je utakmicom za 3. mjesto koju su odigrale ekipe Apartmana Bonaca i Gremio. Uvjerljivo su trofej za 3. mjesto ponijeli momci iz Apartmana Bonaca, koji su Gremia uvjerljivo porazili rezultatom 6:1.

Veliko finale ovogodišnjeg, ukupno 22. memorijala “Stipe i Siniša” pripalo je ekipama Buffeta Gusar i Porto Tolera. U zanimljivom finalu, na kraju ipak Buffet Gusar dolazi do pobjede i prvog mjesta na memorijalnom malonogometnom turniru “Stipe i Siniša”. Trofej su dignuli visoko u zrak pobijedivši Porto Tolero rezultatom 2:0 nakon izvođenja penala. Utakmice završnice sudili su sudci Denis Giljević i Ljubo Ivanišević.

Za najboljeg igrača turnira u Rogotinu proglašen je Ivan Arar iz ekipe Buffet Gusar.

Najbolji strijelac turnira ove godine je Neven Zonjić iz ekipe Apartmani Bonaca, dok je trofej najboljeg golmana otišao također u ruke članu ekipe Apartmana Bonaca, a on je njihov golman Božo Dragoratović.

Pehar za fair play ekipu otišao je zasluženo u ruke rogotinskoj ekipi Gremio.

“Hvala svim ekipama koje su sudjelovale na ovogodišnjem turniru. Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji turnira, tako da na dostojan način obilježimo i čuvamo sjećanje na naše poginule vitezove, Stipu Štrbića i Sinišu Musulina. Vidimo se i iduće godine” – poručili su organizatori iz Športske udruge Rogotin.

Program sportske večeri na rogotinskoj “Stanici” moderirala je i vodila Lora Mihaljević, a priznanja najboljim ekipama i pojedincima dodijelili su: Grozdana Štrbić supruga Stipe Štrbića, Ivanka Musulin, majka Siniše Musulina, te dožupanica Dubrovačko – neretvanske županije Žaklina Marević i dogradonačelnik Grada Ploča Zoran Majstrović.

Sastav pobjedničke ekipe Buffet Gusar:

Marko Vuković, Marin Oršulić, Nikola Grgurinović, Nikola Katić, Stanko Vlahović Nikola Medak, Ivan Arar, Nedo Vlahović, Denis Jelčić, Toma Vlahović, Ivan Medak i Ante Sršen.

Voditelji Josip Žderić i Božo Čupić

Foto: Bepo Šunjić i rogotin.hr

Share.

About Author

Comments are closed.