NESTVARNE SCENE S NERETVANSKOG ‘EL CLASICA’: Na tribine više nije mogla stati ni šibica

0

U tjednu derbija i europskih utakmica naših klubova neretvanska dolina je pričala o susretu Opuzenaca i Metkovaca u 3.HNL jug. Danima se pričalo samo o ovom, o neretvanskom El Clasicu između Neretvanca iz Opuzena i Neretve iz Metkovića.

Ono što je obilježilo ovaj neretvanski derbi bila je svakako posjetana tribinama, lokalni derbi privukao je mnoštvo svijeta. Na kraju je završilo miroljubivo – 1-1.

Slobodna Dalmacija piše da se mlađi navijači ne sjećaju ovako punih tribina Podvornice, bilo je sigurno preko tisuću ljudi.

Posjet je to koji se ne pamti u zadnjih 15-20 godina, a poseban štimung dali su radnici CRBC-a koji su na tribine došli sa kineskim i hrvatskim zastavama.

Razvijen je i transparent, a Kinezi su pokazali da grade i mostove prijateljstva među narodima.

U novim Neretvančevim dresovima dali su podršku domaćoj momčadi. Gostujući navijači korteom su prošli kroz Opuzen i zauzeli svoje mjesto na gostujućoj tribini.

Zanimljiva je bila borba na tribinama, iako podijeljeni u tabore mnogi su ipak sjedili izmiješani na istoj tribini. Dok je na terenu bilo žustro, na momente i napeto nakon susreta je sve prošlo u prijateljskom tonu…

Fotogaleriju pogledajte na portalu Jutarnjeg Lista

 

Share.

About Author

Comments are closed.