STK PLOČE I OVE SEZONE IDE HRABRO U 2. HRVATSKU STOLNOTENISKU LIGU

0

Predsjednik STK Ploče Zoran Šutić istakao je da smo prošle godine odigrali kvalitetnu gradsku ligu uz sudjelovanje 10 ekipa. Uz ekipe iz Ploče nastupale su i vrlo kvalitetni sastavi iz Baške Vode i Neuma. Očekuju se njihove prijave i za ovogodišnju ligu, poručili su iz STK Ploče.

Izabrana je Natjecateljska komisija, koji čine Mihovil Obrvan kao voditelj, Ivan Skaramuca te Rajko Đorđević kao članovi.

Dogovoreno je da se prijave za ligu primaju do 1.10.2019., a da liga krene 7.10.2019. Igralo bi se jednokružno svak sa svakim i tako dobio startni poredak za drugi dio lige u kojem bi ekipe iz gornjeg dijela tablice igrale između sebe, a ekipe iz donje polovice između sebe. Ovaj dio lige igrao bi se dvokružno.

Predloženo je da se po završetku lige održi i kup natjecanje svih prijavljenih ekipa I to sistemom eliminacije u jedan dan uz domjenak i podjelu nagrada za najuspješnije ekipe u sezoni i prijedlog je prihvaćen.

Prošlu godinu STK Ploče je završio na 7. mjestu 2. Hrvatske stolnoteniske regionalne lige Jug istaknuo je Orlando Glamuzina, najuspješniji natjecatelj STK Ploče u tom natjecanju.

“Ove godine smo se pojačali jer će za nas nastupati Marko Šarić vrlo kvalitetan igrač iz Dubrovnika, a Karlo Gašić i Jure Volarević će uz stare pločanske snage te Ivona Grgurinovića i Jozu Rakušića, sigurni smo, činiti respektabilan i vrlo kvalitetan tim” – zaključili su iz Stolnoteniskog kluba Ploče te su nadodali da su dogovorili uređenju i čišćenju prostora Doma kulture koji koriste za održavanje lige.

Share.

About Author

Comments are closed.