Pločanski nogometni klub Jadran Luka Ploče izrazio najdublju sućut obitelji, klubu i prijateljima Ive Valentina Tomaša

0

NK Jadran Luka Ploče izrazio je sućut uslijed tragične smrti nogometaša Ive Valentina Tomaša.

“Na Staru godinu, 31. prosinca nas je dočekala tužna vijest. Nažalost Ivo Valentino Tomaš, bivši igrač Hajduka, a u zadnje vrijeme igrač našeg susjednog trećeligaša Uranie tragično je preminuo. Cijelu nogometnu obitelj ova vijest je zavila u crno, a ovim putem NK Jadran Luka Ploče izražava najdublju sućut obitelji, klubu i prijateljima”, stoji na stranicama NK Jadrana Luka Ploče.

Bivši nogometaš Hajduka Ivo-Valentino Tomaš tragično je preminuo na Staru godinu u obiteljskoj kući i Baškoj Vodi.

Tomaš je bio rođen 28. srpnja 1993. i preminuo je u dobi od samo 26 godina.

Vijest o smrti svog bivšeg igrača objavio je Hajduk na službenoj stranici:

“Igračku karijeru započeo je u Uraniji iz Baške Vode, a potom je nosio dres Zmaja iz Makarske odakle je stigao u Hajdukove mlađe uzraste. Bio je dio kadetske momčadi Hajduka koja je u sezoni 2009./10., osvojila Hrvatski nogometni kup, kao i juniorske ekipe koja je sezoni 2011./12. postala prvak Hrvatske.

Za seniorsku momčad Hajduka odigrao je 29 utakmica i postigao četiri zgoditka. Debitirao je u prvenstvenom susretu protiv Karlovca u Splitu, 7. travnja 2012., kada je Hajduk slavio s 1:0. Bio je dio momčadi Hajduka koja je u sezoni 2012./13. osvojila Hrvatski nogometni kup.

Nakon odlaska iz Hajduka nosio je dres Dugopolja, potom je igrao u Njemačkoj te ponovno u Uraniji iz Baške Vode”, stoji na hajduk.hr.

Share.

About Author

Comments are closed.