ŠAHOVSKI KLUB PLOČE PRESELIO U NOVI PROSTOR

0

Članovi Šahovskog kluba Ploče od danas će djelovati u novome, uređenom, prostoru na Športskome centru Močvara. U novom prostoru postavljeni su i novi stolovi, ormari, kompjuter, projektor i druga namještaj i oprema, uključujući, naravno, i nove šahovske table i satove.

Sah - novi prostor (1) Sah - novi prostor (2) Sah - novi prostor (3) Sah - novi prostor (4) Sah - novi prostor (5) Sah - novi prostor (6)   Sah - novi prostor (9) Sah - novi prostor (10)

Sah - novi prostor (8)

Financijska sredstva u iznosu od 40 tisuća kuna dobivena su za projekt „Dječji društveni klub Petar Furst“ na natječaju kojega je raspisala zagrebačka zaklada Novo sutra. Projekt su pripremili djelatnici pločanske razvojne agencije Plora i gradski vijećnik Milenko Karić, a u novom prostoru, osim šaha, biti će omogućene i druge igre koje će članove pločanskoga kluba motivirati na razmišljanje.

Sah - novi prostor (11)

Šahovski klub Ploče ima više od 20 članova. Nastupa u III ligi Jug, a djevojčice i dječaci se natječu u Neretvanskoj ligi. Predsjednik kluba Miroslav Filipović nije krio zadovoljstvo poboljšanim uvjetima rada i zahvalio se svima koji su u tome pomogli.

Otvaranju novih prostora nazočili su, između ostalih, ministar zaštite okoliša Tomislav Ćorić, inače član Kluba, i dogradonačelnik Ploča Zoran Majstrović. Nakon svečanosti organiziran je turnir u šahu.

Sah - novi prostor (12)

Sah - novi prostor (13)

Sah - novi prostor (7)

Sah - novi prostor (14)

Share.

About Author

Comments are closed.