Obavijest o početku rada Narodne knjižnice Ploče

0

Prema odluci Vlade od 23.04.2020. o mjerama za pokretanje gospodarskih i drugih djelatnosti i aktivnosti u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID-19 kojom je omogućen rad knjižnicapočevši od 27. travnja 2020. obavještavamo vas da Narodna knjižnica Ploče počinje s izmijenjenim načinom rada od 28.4.2020.

Knjižnica će za korisnike biti otvorena dvokratno od 9:00 do 13:00 te od 14:00 do 18:00, subotom knjižnica neće raditi.

Radi sprečavanja širenja infekcije u prostoru knjižnice:

 

  • istovremeno može boraviti maksimalno dvoje korisnika
  • na ulazu u knjižnicu s desne strane nalazi se dezinfekcijsko sredstvo za ruke – dezinfekcija ruku prilikom ulaska u knjižnicu je obvezna, poželjno je i nošenje zaštitne maske
  • potrebno je držati propisani razmak od 2 metra između korisnika i knjižničara
  • knjige koje razdužujete odložite u kutiju preko puta pulta
  • korištenje Čitaonice i računala nije dozvoljeno

 

Pozivamo da i dalje pratite našu fb stranicu (https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn), službenu stranicu knjižnice (http://knjiznice.nsk.hr/ploce/) i online katalog (https://library.foi.hr/lib/index.php?B=23), gdje se možete informirati o građi koju knjižnica posjeduje kao i o novitetima, te na br. telefona 020 676 393, mail knjižnice narodna-knjiznica-ploce@h-1.hr, ili porukom na fb stranicu knjižnice, rezervirati knjige i time skratiti boravak u prostoru Knjižnice, knjige se mogu dostaviti i ispred Knjižnice onima koji to žele. Zakasnina se neće naplaćivati.

Molimo sve naše korisnike ali i ostale zainteresirane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera i strogih mjera fizičkog distanciranja sukladno preporukama HZJZ – Hrvatski zavod za javno zdravstvo, kao i uputa nadležnih tijela vezanih uz pojačanu higijenu ruku.

 

Share.

About Author

Comments are closed.