Gradac i Drvenik dobivaju nove teretane

0

Gradac i Drvenik dobit će vrlo brzo dvije suvremeni opremljene teretane, koje će upotpuniti ponudu ljubiteljima vježbanja.

Na razbolje od dvije godine prostor u Gradcu od oko 200 metara četvornih  uzela je udruga Vaterpolo klub Gradac, dok je prostor u Drveniku, koji je nešto veći, oko 250 „kvadrata“, uzeo jedan privatni obrt. Uvjeti natječaja i potpisanog sporazuma su bili da teretana radi cijelu godine, najmanje tri dana u tjednu, najmanje 6 sati dnevno.

a b c d

Kako bi se teretane u Gradcu i Drveniku opremile odgovarajućom opremom i potrebnim sadržajima, Općina je kupila sprave za vježbanje, opremila dotada derutne javne prostore – prostor za vježbanje klimatizirala, osigurala sredstva za postavljanje gumirane podloge, kao i za uređenje sanitarija, te za izgradnju svlačionica i postavljanje tuševa. Također je izdvojila sredstva za kupnju saune i dala u najam teretane.

e f g h iii

.“Naravno, teretane vidimo i kao dodatne turistički sadržaj ljeti, ali i kao dodatni sadržaj za stanovništvo Općine Gradac i okolice i izvan sezone. Otvaranje oba prostora se očekuje tijekom mjeseca studenoga“, rekao je načelnik Općine Gradac Matko Burić.

 

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.