Promocija ljubavnih romana Inne Moore

0

Pozivamo vas na promociju ljubavnih romana Inne Moore, u srijedu 18.08.2021. u 19 sati na terasi Doma kulture. Promociju će voditi profesorica Melanija Mijoč.

inna moore_plakat_sm

Ina Moore jedna je od naših najpopularnijih autorica ne samo u Hrvatskoj već i šire (BiH, Srbija, Makedonija) u kategorijama ljubavnih i erotskih romana. Na svjetskoj platformi Wattpad za objavu priča i romana objavila je svoj prvi roman, a tamo je ujedno i najčitanija u kategorijama modernih i ljubavno-povijesnih i erotskih romana te romantičnih komedija. Na temelju radnje njezina romana ‘Dodir zvijeri’, napravljena je i online ljubavna igrica.
Neke od njenih romana možete pronaći i u našoj Knjižnici (pogledajte katalog!), a s obzirom na čitanost svakako ćemo nabaviti još.

Inna-Moore_naslovna-foto-300x206O autorici: Inna Moore pseudonim je pod kojim piše Ina Špiček. Udana je i ima dvoje djece. Živi i radi u Zagrebu. Porijeklom je iz malog mjesta pored Ploča, no često naglašava kako je pola Dalmatinka po ocu i pola Hercegovka, po majci. Dosad je objavila 16 naslova, većinu u vlastitoj nakladi, a posljednji objavljeni roman Krivi broj, izašao je u nakladi Fokusa na hit. Veliko je to priznanje za domaće autore u ovom žanru. Osnovala je malu izdavačku kuću Innamorata koja će nastojati pružiti priliku svakom novom autoru da svoj roman drži u rukama.

inna-moore-3

Narodna knjižnica Ploče

 

Share.

About Author

Comments are closed.