Hrvoje Vejić: Sve je bilo pod kontrolom od početka do kraja, najbolji smo u ovoj grupi, samo tako treba nastaviti

0

-Zadovoljan sam, bila je to dobra, stabilna Hrvatska. Sve je bilo pod kontrolom od početka do kraja. Stvarali smo dosta šansi i radili konstantan pritisak. U prošlosti smo znali imati problema u ovakvim utakmicama, ali ovaj put to nije bio slučaj. Možda su neki očekivali da će sve ići brže i da ćemo sve riješiti u pola sata, ali ne ide to tako lako. Nisu više ove reprezentacije poput Cipra bezazlene, mogu iznenaditi, iako ne znam jesu li nam Ciprani stvorili ijednu šansu – kaže nam Hrvoje Vejić.

Obrana je izgledala odlično. Cijenim Gvardiola i Ćaleta-Cara, vrhunski su igrači i potencijal za budućnost reprezentacije. Nisam se ni najmanje plašio da će biti nekih problema s njima. Sosa se pokazuje kao pravi dobitak, trebao nam je takav igrač. On je naš najbolji bek, to se mora reći. Od prvog nastupa pokazuje se kao pravo rješenje za tu poziciju. Stanišić? Bilo je par tehničkih greškica, ali sve u svemu OK.

Kramarić je klasa, ali još uvijek mu ne možemo naći pravu poziciju u reprezentaciji. On svakako treba biti tu i treba naći način kako ga najbolje iskoristiti. Modrić? Penal se promaši, pa i Maradona je promašivao penale, dogodi se. Kad se Luka zaletio, promislio sam bolje da promaši sada, nego u nekoj važnijoj utakmici, haha. Ali on će i dalje pucati penale i namještati šanse kao protiv Cipra. Vidjelo se s par dodavanja kakva je klasa, to može samo on. Nadam se da ćemo ga još dugo gledati.

Protiv Slovačke također očekujem pobjedu. Neće biti lako, ali mi smo bolji. Najbolji smo u ovoj grupi. Dolaze novi mladići, nova kvaliteta i sve je kako treba. Samo tako treba nastaviti – zaključio je Hrvoje Vejić.

Vedran Babić

Ronald Goršić/Cropix

Share.

About Author

Comments are closed.