Boris Krstičević dobitnik godišnje nagrade HŠSS za životno djelo

0

Nedavno je Hrvatski školski sportski savez održao svečanu dodjelu nagrada u školskom sportu koji je pod ingerencijom Olimpijskog odbora. Među laureatima za 2021/22 godinu nagradu za životno djelo povodom 15 godina HŠSS dobio je profesor Boris Krstičević, voditelj škole nogometa u Jadran Luka Ploče. Za svoj dugogodišnji stručni rad i djelovanje kao i za doprinos razvoju školskog sporta te zdravstvenom usmjerenju tjelesnih aktivnosti nagrada je stigla u prave ruke.

Boris  nije nepoznat široj sportskoj javnosti jer još u mladosti nogometnu karijeru je počeo u Jadranu LP, jedno kraće vrijeme proveo u Neretvi iz Metkovića te riječkom Orijentu. Inače, stariji je brat Miše Krstičevića bivšeg igrača Hajduka i reprezentacije.

Nakon svečane dodjele nagrade prof. Krstičević se zahvalio te između ostalog rekao – slavimo 15 godina kao velika sportska obitelj, godinama smo ovdje i mlade smo učili šta je dobro a šta nije, te se veselim svemu što se događa u školskom sportu kao i ovoj nagradi za životno djelo.

Piše: Branko Kulidžan

Slika: arhiv HŠSS

 

Share.

About Author

Comments are closed.