Maksimalno angažirano do kraja

0

Sve što se više bliži kraj prvenstvene utrke na trećeligaškom jugu sve je neizvjesnije tko će ponijeti titulu najboljeg. Pločani bez premca već 14 kola svoje protivnike gledaju sa vrha iako nemaju baš u proljetnom dijelu pozitivne rezultate. Splet okolnosti pratioca je da zaostaju bodovno za plavima. U posljednjoj utakmici kao favoriti u gostima su izgubili od Kamena i ostaju još uvijek dva boda više za prvim pratiocem Hrvatskim Vitezom.

Trener Darko Cvijanović pokušava animirati momčad i usmjeri ti je ka pobjedama jer u pojedinim susretima nogometašima Jadran LP ni sreća nije bila naklonjena. Česte ozljede igrača te žuti kartoni desetkovali su momčad da se do početka svake sljedeće utakmice nije znalo u kojem sastavu će istrčati na travnjak.
– Na kiks više ne trebamo misliti, do kraja ova tri susreta treba maxsimalno angažirano odraditi. Ne dozvoliti pratiocima da preuzmu lidersko mjesto koje toliko dugo držimo, te se nadam da ćemo na kraju zapjevati “Jadrane moj lipi Jadran” zaključuje – Stipe Nikolac.

Piše: Branko Kulidžan
 

Share.

About Author

Comments are closed.