„Branitelji Ploča – djeci Vukovara“, prikupljeno 6 tona mandarina za Grad heroj

0

U organizaciji Udruge branitelja Grada Ploča, i ove su se godine, u akciji „Branitelji Ploča – djeci Vukovara“ prikupljale mandarine za osnovne škole i braniteljske udruge s područja Vukovara.

Ovo je tradicionalna, 15. po redu, akcija članova UBGP. Branitelji su prikupili preko šest tona žutoga voća, a najveće donacije osigurali su: Agro Neretva, Poljopromet, Enna fruit, Fragaria, Paško, Setovia, Jesenska, Grado obrt Silvija, Frigo… U Kominu je akciju prikupljanja organizirala Katolička udruga MI, a svoj obol dali su i branitelji s područja Opuzena i Ploča koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom.

Mandarine će u Vukovar odvesti Jure Kovač i Ranko Kuran, a biti će uručene Osnovnoj školi Blage Zadre u Vukovaru, Osnovnoj školi u Tovarniku, braniteljskim udrugama s područja Grada heroja, dok će jedan dio biti podijeljen djevojčicama i dječacima iz Dječjeg vrtića u Slavonskom Brodu.

Zadovoljstvo zbog još jedne hvale vrijedne akcije nije krio predsjednik UBGP Željko Čović. „Drago nam je zbog velikog odaziva na akciju. I u godinama koje dolaze nastavit ćemo prikupljati mandarine za Vukovar. Ovo je najmanje što možemo učiniti za Grad heroj“, poručio je Čović.

b1 b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 b9

b10

Share.

About Author

Comments are closed.