Prijave za besplatnu radionicu: Tik tok u poslovne svrhe

0

TikTok, aplikacija namijenjena je korisnicima od 16 do 24 godine, na prvi pogled puna trivijalnog sadržaja, laganih nota i rasplesanih mladih ljudi.

Zašto bi poduzetnicima to bilo zanimljivo? TikTok je u isto vrijeme najbrže rastuća društvena mreža, s više od milijardu aktivnih korisnika.

Da, ali tinejdžeri koji je koriste nemaju platežnu moć?! Ne nužno, ali imaju roditelje koji su spremni potrošiti novac na njihove želje. U isto vrijeme, upravo ti tinejdžeri će u budućnosti biti vaši primarni klijenti te je idealno vrijeme da ih već sada upoznate sa svojim proizvodom ili uslugom.

Kako učiti o TikToku? Lako, prijavite se na radionicu u organizaciji Centra za poduzetništvo i saznajte sve o TikToku, kako snimiti video, koje efekte koristiti, što je hashtag strategija. Nećemo samo pričati, snimit ćete i vlastiti video na kraju radionice.

Kad i gdje?

03.12.2022. u 11:00h – Poduzetnički inkubator Ploče (Crna rika 7A, Ploče)

Zar postoji osoba koja zna baš sve o TikToku i spremna je podijeliti s nama svoje znanje? Da, to je Dario Marčac! On je jedan od vodećih TikTokera u regiji, s više od 500.000 pratitelja, jedan je od organizatora prvog TikTok MeetUpa u Hrvatskoj, osnivač Crew zajednice TikTokera koja uključuje najutjecajnije kreatore u regiji, kroz koju grade TikTok profile brendovima koji ostvaruju odlične rezultate. Gost je mnogih konferencija, panela i podcasta, između ostalog i kao najmlađi predavač na Weekend Media Festivalu 2021. u Rovinju te najmlađi kolumnist Jutarnjeg lista.

Kako se prijaviti? Prijave su obavezne putem jedne od navedenih opcija:

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.