Najava radova na aglomeraciji Ploče od 31. svibnja 2023. godine

0

Sukladno obavijesti izvođača Kamgrad d.o.o., obavještavamo građane o radovima koji će se u sklopu projekta aglomeracije Ploče od srijede, 31. svibnja, izvoditi na sljedećim lokacijama:

Radovi na Fazi 2 – Ploče (ulica Vladimira Nazora) – Trenutno je u tijeku izrada spojeva graničnih okana i vodovodnih priključaka na dijelu ulice od ljekarne „Tomas“ do caffe bar-a „Luna“, i radovi će na tom dijelu trajati do 02.06., sve prema skici u prilogu pod pozicijom 2. Nadalje, paralelno će se nastaviti radovi na izgradnji kolektora na rivi, od 31.05. do 18.06., te prometovanje tom dionicom ulice neće biti moguće, a sve prema poziciji 1. u skici u prilogu. Od 05.06. započeli bi sa radovima na dionici od mesnice „Pivac“, prema caffe bar „Splendid“., sve kako je opisano pod pozicijom 3. skice u prilogu. Promet bi se za to vrijeme odvijao istim smjerom kao i do sad, uz obavezno skretanje udesno na ulici V. Nazora, sve kako je označeno u prilogu. Završni radovi uređenja ulica Vladimira Nazora i obale dr. Franje Tuđmana planirani su od 26.06. do 30.06., kako je označeno u poziciji 4, uz napomenu da će se taj dio detaljno obraditi posebnom najavom prije tih radova.

Faza 2 – najava radova

Faza 2 – izvadak iz projekta

Radovi na Fazi 6 – Baćinska jezera – S obzirom da su se hidrografske prilike nakon zadnjih velikih kiša popravile, te se razina vode u Baćinskom jezeru snizila, najavljujemo nastavak radova na kolektorima na području Baćinskih jezera. Predviđeni završetak je 17.06.

Faza 6 – najava radova

Faza 6 – izvadak iz projekta

Radovi na Fazi 7 – Peračko Blato – Sukladno skici u prilogu najavljuju se radovi od Trga Jakova Ostojića prema Plinskoj ulici te se od 20. lipnja. 2023. godine počinje s radovima u Mlinskoj ulici.

Faza 7 – najava radova

Faza 7 – izvadak iz projekta

Radovi na Fazi 9 – Rogotin (Vrilo, Šarić Struga) – izvedba na kolektoru GK 12-11. od 31. svibnja. Predviđa se trajanje radova do 15. lipnja. Pozicija kolektora prikazana je na slici u prilogu.

Faza 9 – najava radova

Faza 9 – izvadak iz projekta

Zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumijevanju!

IZVOR Ploče

Share.

About Author

Comments are closed.