Predstava “Ništa im neće bit’” oduševila pločansku publiku

0

Hvaljeni hrvatski glumci Ecija Ojdanić i Frano Mašković, sinoć su u dvorani Doma kulture u Pločama mnogobrojnu publiku razveselili hit predstavom Kazališta Moruzgva. Da je predstava „Ništa im neće bit’“ ostavila snažan dojam na sve prisutne, potvrđuje i gromoglasni pljesak na kraju izvedbe kojim je pločanska publika nagradila ovu izvrsnu glumačku postavu.

2

Poznata hrvatska spisateljica Tanja Mravak napisala je ovu humorističnu predstavu koja razotkriva tajne obiteljskog života i donosi smijeh i emocije na pozornicu te pred gledatelje stavlja niz sitnica svakodnevnog obiteljskog života u kojima se svi mogu prepoznati.

3...

Kroz priču o zgodama bračnog para, supružnika Nade i Dragana, koji se nakon odlaska djece iz roditeljskog doma susreću s izazovima bračnog odnosa, publika je imala priliku prepoznati se u likovima i situacijama vezanim za odnose unutar četiri zida. Novonastali nesklad između majke koja previše brine o djeci koja su odrasla i krenula svojim putem, te oca koji postojeću situaciju doživljava potpuno drugačije potaknuo je publiku da se poistovjeti s likovima i zapita kako da očuva svoje bračne odnose.

4 5..

Foto: Martin Burić/POU Ploče

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.