„Javni rad za druge predstavlja nešto jako vrijedno, to je izuzetno human čin“

0

U Domu kulture Ploče svečano su potpisani ugovori o dodjeli financijskih sredstava programima i projektima udruga s područja Grada Ploča za 2024. godinu.

„Javni rad za druge predstavlja nešto jako vrijedno, to je izuzetno human čin i Grad Ploče će to uvijek podržavati“, rekao je, među ostalim, dogradonačelnik Ploča Ivan Marević i čestitao svim udrugama koje su dobile sredstva.

2 3 4 5 6

Sukladno provedenom Javnom natječaju za dodjelu financijskih sredstava programima i projektima udruga u području sportskih manifestacija i rekreacije za 2024. godinu, Javnom natječaju za dodjelu financijskih sredstava programima i projektima udruga u području kulture za 2024. godinu, Javnom natječaju za dodjelu financijskih sredstava programima i projektima udruga proizašlim iz Domovinskog rata i NOB-a, Javnom natječaju za dodjelu financijskih sredstava programima i projektima udruga u području djelovanja građana na razvoju lokalne zajednice i  Javnom natječaju za dodjelu financijskih sredstava programima i projektima udruga u području socijalne skrbi i zdravstva za 2024. godinu, svečanom potpisivanju ugovora pristupilo je 35 udruga s područja Grada Ploča, čiji programi/projekti će značajno podići razinu kvalitete življenja u našoj lokalnoj zajednici.

7 8 9 10 11

Grad Ploče je u proračunu za 2024. godinu za potrebe udruga osigurao 70 tisuća eura (2023. godine je osigurao 65 tisuća eura). Od osiguranih 70 tisuća eura dodijeljeno je 69 tisuća eura.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.