UDRUGA LAĐARA GUSARI KOMIN: “Nažalost, neće biti Noći prvaka ove godine!”

0

Ove godine neće biti tradicionalne “fešte” koju organiziraju pobjednici Maratona lađa na Neretvi.

Kako su nam potvrdili iz uprave Udruge lađara “Gusari Komin”, plan je bio da se Noć prvaka održi ovaj petak (29. rujna 2017. godine), ali i ovaj put, a to je ujedno treći put zaredom, postoji mogućnost nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Noć prvaka neće biti, i to je ujedno posljednja odluka organizacijskog odbora, tj. upravnog vijeća Udruge lađara “Gusari Komin”, kao i svih lađara i simpatizera koji su ove godine činili tim najtrofejnijih lađara u povijesti Maratona lađa.

“Gusari” su zauzeli stav da je trenutno nepotrebno održati Noć prvaka, jer ne odgovara više vremenskom terminu koji bi bio prikladan za organiziranje takve zabave u Neretvi.

Stoga su donijeli konačnu odluku, da ove godine (ujedno i drugu godinu za redom) nema Noći prvaka na području doline Neretve, budući da je lanjska Noć prvaka bila u dalekom Bjelovaru.

Podsjećamo vas da je zbog vremenskih neprilika Noć prvaka u Kominu ove godine odgađana dva puta u “zadnji čas”, ipak neće je biti i time kominski Gusari neće formalno proslaviti godinu u kojoj su postali najtrofejniji u Neretvi, skinuvši s vrha uvijek “ljutog” rivala, ekipu Rogotina!

Piše: Augustin Markota

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.