RIBARSKA NOĆ U ROGOTINU NADMAŠILA OČEKIVANJA POSJETITELJA!

0

Skromno je reći da je ove godine Ribarska večer u Rogotinu nadmašila sva očekivanja velikog mnoštva posjetitelja koji su posjetili “Rogotinsku valu”.

Neretvani su mogli uživati u brojnim delicijama koje su za njih priremile ekipe koje su se prijavile na tradicionalnu Ribarsku noć u Rogotinu, a svoje prijave je podnijela čak 31 ekipa. Svi su oni na svoj specifičan način pripremali riblje delicije i specijalitete, a posjetitelji su imali samo riječi hvale za hranu i zabavu koji su im priuštile ekipe i glavni organizatori iz Rogotina.

66265618_10219212452684506_2534973729134346240_n 66624989_10219212456124592_5034346457172279296_n

Svečani program večeri moderirala je Lora Mihaljević koja je svaku pojedinačnu ekipu predstavila i posjetila dok su kuhali i pripremali svoje specijalitete za posjetitelje Ribarske večeri u Rogotinu.

Pučki pivači Rogotin pjevali za Đegu

Glazbeni ugođaj večeri su predvodili Pučki pivači iz Rogotina. Oni su nekoliko svojih pjesama posvetili nedavno preminulom ‘rogotinskom meštru’ Anti Šunjiću Đegi kojem su svi gosti i posjetitelji na samom početku svečanog programa odali počast minutom šutnje.

Veliku feštu nastavili su posebni gosti iz Splita. Popularni “Trio gušt”, glazbeni sastav iz Splita. I ovaj put su dokazali da su majstori scenskog nastupa!

Njihova prepoznatljivost jest upravo živa svirka u kojoj do izražaja dolaze njihove zabavljačke sposobnosti, a time i neposredna komunikacija s publikom. Prilagodljivost različitim nastupima neovisno o prostoru i vrsti publike ostavila je itekako dubok trag na njihovom repertoaru i večeras u Rogotinu.

Organizatori: ‘Hvala vam svima, ugodno se osjećajte u našem Rogotinu!’

Organizatori su se srdačno zahvalili svim ekipama i gostima koju su posjetili i ove godine Rogotin te time dali veću dimenziju i priznanje “Ribarskoj noći” za koju su se mnogo trudili. Nadodali su da pozivaju i iduće ljeto sve goste i prijatelje dobre hrane i zabave da posjete veliku zabavu u Rogotinu.

‘Posjetite Rogotin, jer će zasigurno to opet biti fantastična zabava kao što je i ove godine, hvala vam!’ – zaključili su!

Donosimo vam popis svih ekipa Ribarske noći u Rogotinu: Ribarska noć Rogotin, Ribarska noć Ploče, Fantasy Komin, Šešula Mostina, Mostina, Modro Oko, Šarić Struga, Kud puklo da puklo Rogotin, Prvi ročnik Ploče, Braniteljska udruga Ploče, Brkaši Rogotin, Jezerina Rogotin, Beg Rogotin, UOTV Rogotin, Komin, Škarpun Ploče, Ribarska noć Komin, Caffe bar Tropicana, Teta Olga Rogotin, Mjesni odbor Baćina, Trio gušt Rogotin, Šigići Rogotin, Barbiri, Opuzen, Žute pantere Šarić Struga, Majčin sine Rogotin, Kad ćemo Stablina, Veseli vlakić Rogotin, Rodice Rogotin, Schwabe Rogotin i Čeveljuša.

Piše: Augustin Markota

Foto: Marin Glamuzina i Augustin Markota

 

Share.

About Author

Comments are closed.