OVA DJECA NAM UNOSE DODATNU RADOST U PREDBOŽIĆNOM VREMENU: Uživajte u pjesmi i video spotu Glazbenog odjela Osnovne škole “Vladimir Nazor” Ploče

0

Ulazimo u predblagdansko vrijeme u kojem ćemo i ove kao i svake godine do sada biti spokojni, radosni i veseli u društvu svojih najmilijih, u svome “ognjištu”. Prvi dan prosinca nam se bliži, a samim time tiho nam dolazi naš Spasitelj. U nedjelju ćemo upaliti prvu adventsku svijeću te ćemo službeno ući u vrijeme Došašća.

Za potpunu radost, mir i spokoj ovog najveselijeg doba u godini pobrinula su se djeca i njihova učiteljica mentorica iz Glazbenog odjela Osnovne škole “Vladimir Nazor” Ploče Irida Oršulić. Djeca i mentorica iz Kvarteta Cantabile su uz podršku studija Idearium iz Ploča snimili glazbeno djelo “Tiha noć”.

Na ponos njihove mentorice i svih građana Ploča i doline Neretve predstavljaju nam svoju novu izvedbu posvećenu upravo Božiću i predbožićnom vremenu. Vrijedno je naglasiti da će nas učenici i njihova mentorica iz Glazbenog odjela Osnovne škole “Vladimir Nazor” Ploče razveseliti novim pjesmama i spotovima koje će predstavljati paljenjem nove adventske svijeće svaku nedjelju. Samim time predstavit će nam ukupno četiri božićne izvedbe.

Poslušajte pjesmu “Tiha noć” koju su realizirali: Brigita Marinović (violina), Rita Dropulić (klarinet), Nina Burđelez i Dora Vištica (klavir) uz mentorstvo profesorice Iride Oršulić te uz tehničku potporu studija Idearium Ploče.

Hvala djeci i njihovim učiteljima što su nas u ovom čarobnom i tihom vremenu punom spokoja i ljubavi dodatno obogatili i razveselili.

Pogledajte, poslušajte i uživajte u pjesmi i video spot na ovom linku koji je objavljen na službenim stranicama Osnovne škole “Vladimir Nazor” Ploče.

Share.

About Author

Comments are closed.