NAČELNIK OPĆINE OREBIĆ PREŠAO U HSLS – 18 NOVIH ČLANOVA HSLS-A U PLOČAMA

0

Nezavisni načelnik Općine Orebić Tomislav Ančić prešao je u HSLS, pa je ta stranka dobila čelnog čovjeka u Orebiću. Zadovoljstvo zbog toga nije krio ni koordinator HSLS-a za X izbornu jedinicu Matko Radonić, istaknuvši kako će ta izborna jedinica ponovo biti značajna utvrda liberala. „Drago mi je nezavisni načelnik Općine Orebić upravo u HSLS-u prepoznao stranku kroz čiji program može unaprijediti životni standard svojih sumještana.

HSLS je s gospodinom Ančićem dobio jednog vrijednog, i poštenog  načelnika, inače sudionika Domovinskoga rata. Dana 27. veljače 2016. godine u Orebiću će se održati izborno-osnivačka skupština HSLS-a, na kojoj će gosti biti predsjednik stranke Darinko Kosor i saborski zastupnik HSLS-a Dario Hrebak. U završnoj je fazi osnivanje još dvaju ogranaka u Makarskoj i u Imotskom, te jačanje postojećih.

Na taj način HSLS će za slijedeće parlamentarne izbore biti značajna snaga na prostoru X izborne jedinice“, rekao je Radonić. Zadovoljstvo članstvom u HSLS-u nije krio ni Ančić. „Drago mi je što sam postao članom najstarije stranke u Republici Hrvatskoj i nadam se da ćemo zajednički ostvariti još bolje rezultate na dobrobit općine i mještana Orebića, Dubrovačko –neretvanske županije i Hrvatske u cjelini“, rekao je načelnik Orebića.

Matko Radonić, inače i predsjednik HSLS-a Ploča, koji je dio vladajuće koalicije u tome gradu, upoznao je javnost s činjenicom da je tijekom siječnja ove godine pločanskim liberalima pristupilo 18 novih članova, djevojaka i mladića starosti između 18 i 21 godine. Oni će biti predstavljeni tijekom izbornih županijskih skupština MHL-a i Liberalki.

Comment

Share.

About Author

Leave A Reply