JADRAN LP TEK NAKON KAZNENIH UDARACA POBIJEDIO GUSARA

0

Polufinale nogometnog kupa NC Metković
JADRAN LP TEK NAKON KAZNENIH UDARACA POBIJEDIO GUSARA I PLASIRAO SE U FINALE NC METKOVIĆ
JADRAN 6 (1) – GUSAR 5 (1)
PLOČE: Igralište GS Jadranovo. Gledatelja 100. Sudac: Luka Liković(Krvavac). Pomoćnici: M.Babić i M.Majić.
STRIJELCI: 1:0 – Govorko(17), 1:1 – D.Dodig(45), 11m: 1:2 – Vladimir, 2:2 – Družijanić, T.Dodig – Ljubičić brani, Krstičević – promašio okvir gola, 2:3 – Bebić, 3:3 – Franić, 3:4 – Parmać, 4:4 – Šunjić, 4:5 – I.Medak, 5:5 – Marko Musulin, D.Dodig – Ljubičić brani, 6:5 – A.Musulin.
JADRAN LP: Ljubičić, Barbir, Zmijarević,(od 58.Martin Musulin), Krstičević, Oršulić (od 46.Šunjić), Franić, Marko Musulin, A,Musulin, Govorko(od 58.Družijanić), Vlahović, Pijević(od.69.Batur). Trener: Pavo Mustapić.
GUSAR: Ivanković, Marić, Parmać, Blažević, T.Dodig, N.Medak (od 73.D.Medak -), Biočić(od.63.Vladimir), I,Medak, D.Dodig, Vidaković(od 39.Bebić), Simon. Trener: Andrej Žderić.
IGRAČ UTAKMICE: Josip Ljubičić
Jadran LPU zanimljivoj kup utakmici susjeda županijskog prvoligaša Gusara iz Komina i trečeligaša Jadrana LP malobrojni gledatelji u tijeku 90. minuta igre vidjeli su dva lijepa pogodka po jedan sa svake strane. Utakmica je bila otvorena, dinamična i sa mnogo dobrih poteza i prilika. Pločani su u susret ušli bez kapetana Dabića, Primorca, Nikolca, dok su na klupi za pričuve bili Petrović i Jelčić koje trener Pavo Mustapić je odmarao za prvenstvenu utakmicu u nedjelju. Prvo poluvrijeme pripalo je domaćinu a drugo gostima koji su se pokazali kao jedna dobro posložena momčad kojoj nedostaje efikasnosti. U prilici su prvp bili domaćini već u 3.minuti A.Musulin šalje loptu preko gola, u 8.minuti Zmijarević topovski udara po lopti a vratar gostiju posljednjim naporom izbacuje u korner. Zatim dolazi radost za Pločane na jednu ubačenu loptu u kazneni Gusarprostor Gusara najb olje se snašao Milivoj Govorko i domaćine doveo u vodstvo od 1:0, u 33. minuti Govorko je opet u prilici oči u oči sa vratarom na nekih 5-6 metara no vratar se nije dao nadmudriti, te u 40.minuti isti igrač nije se najbolje snašao kao da ga je lopta iznenadila. Gosti u prvom dijelu su imali poluprilike i to I.Medak, D.Dodig i Simon i sve je završilo bez promjene rezultata. Veliku prilku gosti su propustili u 37.minuti kada Tomislav Medak iz slobodnog udarca sa vrha 16 metara iskosa loptu šalje pravo vrataru Ljubičiću u ruke. Kad se očekivao znak suca Likovića da se krene na odmor Darko Dodig postiže pogodak za goste i poravnava rezultat na 1:1. Drugo poluvrijeme donijelo je bržu igru gostiju, veliki broj izmjena sa obe strane ali rezultat se nije mijenjao. Nakon toga prišlo se izvođenju kaznenih udaraca sa 11 metar.Za Jadran LP pogađali su Družijanić, Franić, Šunjić, Marko Musulin i A.Musulin, dok su za goste po stigli pogodke Vladimir, Bebić, Parmać, I.Medak. Vrijedno je spomenuti da je domaći vratar Josip Ljubičić obranio dva kaznena udarca i to T.Dodigu i D.Dodigu, dok je kod Jadrana LP neprecizan bio Krstičević koji je loptu poslao pored gola. U finalu kupa za NC Metković Jadran LP dočekuje Neretvanca.
Pripremio: Sagomago

Comment

Share.

About Author

Leave A Reply