20. studenog 2007. PONIŠTITI NATJEČAJ ZA PRIJAM SLUŽBENIKA CARINARNICE PLOČE

0

na današnji dan 20. studenog 2007.  

 «Očekujemo od nadležnih državnih tijela da ponište postupak prijema službenika u Carinarnicu Ploče, jer imamo podatke da je natječaj obavljen suprotno propisanoj zakonskoj proceduri. Ravnatelj pločanske Carinarnice, gospodin Batinović, rodom iz Metkovića, očito provodi hitni predizborni zadatak sa radnim naslovom: -Primiti u Carinarnicu Ploče one koji su potpisali pristupnicu HDZ-a, uz uvjet da nisu sa podučja Grada Ploča-«, rekao je, povodom najnovijega natječaja u Carinarnici Ploče, Ivo Karamatić, dožupan Dubrovačko – neretvanske županije i predsjednik SDP-a Ploča.

Karamatić je naglasio da će zahtijevati odgovornost svih nadležnih i neće dopustiti da «Grad Ploče postane poligon za stranačko iživljavanje jakoga HDZ-ovoga metkovskog lobija». Sve one koji nisu spremni javnu funkciju u javnoj instituciji, kao što je carina, obnašati stručno i profesionalno, Karamatić je upozorio da moraju biti spremni prihvatiti konzekvence svojih postupaka.

«U Pločama je mnogo mladih, stručnih i nezaposlenih ljudi, koji jedva čekaju svoju priliku, koju neće prokockati», zaključio je Karamatić.

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.