NEZAVISNA LISTA DALIBORA ŽDERIĆA DAJE PUNU POTPORU KREŠIMIRU VEJIĆU ZA DRUGI KRUG LOKALNIH IZBORA

0

Nezavisna lista Dalibora Žderića, koja će participirati u novom sazivu Gradskoga vijeća Grada Ploča dala je punu podršku Krešimiru Vejiću uoči drugog kruga lokalnih izbora. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

„Izbori su iza nas. Od svega je najbitnije da se svi skupa izborimo za što bolji i veći angažman za naše Ploče. Svi predstavnici koji su se kandidirali na lokalnim izborima nagovješćuju da će svojim radom i zalaganjem raditi za opće dobro svih nas.

Međutim, želje su jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo. Mi smo jedna grupacija ljudi koja djeluje kao prijatelji i tako smo se predstavili na ovim izborima. Ne djelujemo kao stranke koje moraju slušati diktate iz Zagreba, već isključivo onako kako se dogovorimo. Ponovit ću, nama je važan jedan cilj, a to su Ploče i malena mjesta kraja mog.

Kandidati na našoj listi bezuvjetno podržavaju dosadašnjeg gradonačelnika gosp. Krešimira Vejića. Zašto, reći će mnogi? Sasvim je jasno, politika je pragmatika. U Dubrovačko – neretvanskoj županiji je na vlasti HDZ, na državnoj razini također je na vlasti HDZ. Logično je da u ovom trenutku damo potporu gosp. Krešimiru Vejiću, jer ćemo na taj način najviše pridonijeti našim Pločama.

Naime, SDP na državnoj razini je u vrlo teškom stanju, u našoj Županiji ista je stvar, gdje SDP skoro i ne postoji. S ciljem nastavka započetih projekata i planiranja novih na području Ploča, u organizaciji državne, županijske i gradske vlasti, pozivam sve naše glasače, a i vas građane koji ste još neopedjeljeni da date potporu Krešimiru Vejiću.

Sve za naše Ploče!“

Dalibor Žderić

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.