VELIKI USPJEH DEBITANTA TONIJA BEBIĆA ČLANA AMK „RACING TEAMA PLOČE“ NA DRŽAVNOM PRVENSTVU

0

„RACING TEAMA PLOČE“ (4)U subotu i nedjelju, 23. i 24. rujna 2017. godine održano je  „RACING TEAMA PLOČE“ (2)u Banićima kod Dubrovnika prvenstvo Hrvatske u autoslalomu i prvenstvo Hrvatske u kronometru  „13. nagrada Ragusa racing“ na kojem je sudjelovao član AMK „Racing team Ploče“ Toni Bebić.

Iako debitant, Toni Bebić je u svojoj prvoj trci u autoslalomu osvojio drugo mjesto koje se boduje i za prvenstvo regije kao i za državno prvenstvo. Također se drugo mjesto boduje i za plasman u juniorskoj konkurenciji. U nedjelju na prvenstvu Hrvatske u kronometru nije ponovio subotnji rezultat, ali je  bio vrlo dobar četvrti. Zanimljivo je da Toni vozi svoj automobil Jugo koji je duže vrijeme prilagođavao za takvo natjecanje.

„RACING TEAMA PLOČE“ (1)„RACING TEAMA PLOČE“ (3)Ovaj rezultat je veliki uspjeh, kako natjecatelja tako i kluba jer se vrlo rijetko dogodi da debitant u svojoj prvo trci osvoji tako visoko mjesto i kući se vrati s dva pehara. Očito je pred mladim Tonijem Bebićem lijepa i uspješna karijera i vjerujemo da će nas i ubuduće obradovati dobrom vožnjom i dobrim plasmanima.

AMK Ploče

Na ovom prvenstvu sudjelovali su kao suci i službene osobe članovi AMK „Racing teama Ploče“ Anatol Tomašević Grunf, Tihomir Tolj i Ivica Ujdur.

Piše: Tihomir Tolj      

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.