KRONOLOGIJA LIJEPE PRIČE: “Luna” slavi peti rođendan!

0

Caffe bar Luna slavi svoj 5. rođendan i odlučili su mini jubilej posvetiti svim Pločankama i Pločanima te ih nagraditi.

Sutra u slavljeničkom kafiću od 6 sati do 23 sata i 59 minuta možete besplatno uživati u svim toplim napitcima i kofeinskim proizvodima Caffe bara Luna.

Znači za sve vrste kave i čajeva te tople čokolade cijelu subotu možete besplatno piti u “Lune”!

Obilježimo naš dan te kao takvi krenimo zajedno u bolje sutra kroz godine koje su pred nama. Svi ste pozvani, javili su za Portal Rogotin, a mi prenosimo cijeli “Lunin” tekst!

“Krenulo je i ne baš tako davno,kao da je bilo jučer. Dan po dan i dođe nama peti rođendan. Čovjek uči dok je živ, tako smo i Mi ponešto naučili,no još je puno godina učenja pred nama.Budući da nam je ovo mini jubilej poslovanja, ali 5 je 5 godina, promišljali smo kako da obilježimo simboličnu godišnjicu, na koji način da se zahvalimo vjernim gostima koji su i najvažniji razlog zašto još uvijek ima Nas. Odlučili smo da sutra, u SUBOTU 10.02.2018.sa početkom od 6:00 do 23:59 svim našim vjernim gostima kao i onima koji će to možda i postati te svim dragim ljudima topla srca, našim Pločankama i Pločanima ovom prigodom poklonimo besplatne tople napitke,kofeinske proizvode svih vrsta kao i sve ono što uz to ide,neseve,čokolade,čajeve tokom cijele Subote,od otvaranja do zatvaranja ..Količine su neograničene.Obilježimo Naš dan te kao takvi krenimo zajedno u bolje sutra kroz godine koje su pred nama. SVI STE POZVANI.VIDIMO SE!!!!!!!!!!!”

Više pročitajte i pogledajte na Facebook stranici Caffe bara Luna!

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.