Vitice priredile svečanost za svoju najstariju članicu!

0

Još se nisu stišale emocije sa proslave 60-te godišnjice braka Piroške i Josifa Djurdjeva iz Peračkoga Blata, a već je za njih  priređena nova svečanost. A priredile su je vrijedne članice pločanske udruge „Vita“, čija je Piroška članica od samoga osnivanja 1998. godine.

Piroška i njen suprug nisu skrivali zadovoljstvo u ugodnom društvu, gdje su još jednom rezali tortu koju su im pripremile njihove Vitice, a predsjednica udruge Nataša Peko, ispred svih članica, uručila im je prigodni dar u obliku slike.

„Piroška je naša najstarija, najvrjednija i najodgovornija članica, koja nam svojim radom i ponašanjem pruža primjer i potiče nas na daljnji rad. A njen suprug nam je pružio neizmjernu pomoć prilikom renoviranja naših prostora, nakon što smo ih dobili od države i uvijek nam je pri ruci kad nam treba. Zato, cijeneći njihov zajednički složni i dugogodišnji život koji su proveli u ljubavi i povjerenju, od srca im čestitamo 60-tu godišnjicu braka, što je u današnje vrijeme velika rijetkost, i svi zajedno im želimo još puno zajedničkih trenutaka“, rekla je Nataša.

Vitice priredile svečanost za svoju najstariju članicu! (1) Vitice priredile svečanost za svoju najstariju članicu! (2) Vitice priredile svečanost za svoju najstariju članicu! (3) Vitice priredile svečanost za svoju najstariju članicu! (4) Vitice priredile svečanost za svoju najstariju članicu! (5) Vitice priredile svečanost za svoju najstariju članicu! (6) Vitice priredile svečanost za svoju najstariju članicu! (7) Vitice priredile svečanost za svoju najstariju članicu! (8) Vitice priredile svečanost za svoju najstariju članicu! (9)

 

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.