MEMORIJAL “STIPE I SINIŠA 2019.”: Turnir se nastavlja večeras, na rasporedu su dvije utakmice!

0

Donosimo vam sažetke rezultata utakmica memorijalnog malonogometnog turnira “Stipe i Siniša” koji se igra u čast poginulim hrvatskim vitezovima, hrvatskim braniteljima, Stipi Štrbiću i Siniši Musulinu.

U subotu 3. kolovoza odigrana su sva susreta u kojima je ekipa Otrić Seoca pobijedila ekipu Bili Twile rezultatom 2:1. Za pobjedničku ekipu Otrić Seoca dva gola je postigao Ivan Grbavac, dok je za Bili Twile strijelac bio Jure Vladimir.

U nedjelju su odigrana 2 odnosno 3 susreta u kojima su pobjede odnijele ekipe Apartmana Bonaca i CB Splendid te je osim njih pobjedu bez borbe upisala ekipa ŠU sveti Staš Staševica. Na utakmicu nije došla ekipa Grill pizzerije Zminjac te je prema pravilima turnira utakmica završila 3:0 za ekipu sa Staševice.

stanica1

Buffet Gusar poražen je od “Splendida” 3:0, dok su Apartmani Bonaca bili uvjerljivo bolji od ekipe Crni put, Svadbeni salon Dalmata, rezultatom 7:2.

Večeras se igraju dvije utakmice, prvo se u 21h sastaju Porto Tolero i Columbia Rogotin. Druga utakmica je na rasporedu od 22h, a u njoj se sastaju Porto Tolero i MNK Fiorentina.

Uživajte na rogotinskoj “Stanici”!

Share.

About Author

Comments are closed.